11/27/2014

«La Boussole»

http://laboussolemag.com/
Журнал про Україну, подорожі та красу.

"Наша мрія - об'єднати людей з різних куточків України навколо любові до своєї країни, навколо захоплення її красою і гордості за те, що ми - українці. Нам важливо, щоб Ви побачили, наскільки прекрасна країна, в якій ми живемо" 

Ламаємо стереотипи! Вважаєш, що найкращий відпочинок за кордоном, а Україні вже нічим тебе здивувати? Команда креативних молодих людей , об'єднаних любов'ю до батьківщини, готова відкрити по новому нашу Україну. Подорожувати, пізнавати та ділитися з іншими своїми емоціями та враженнями. 
Це не черговий глянець, який існуватиме за рахунок реклами - це якісні авторські фото, такий популярний на сьогодні мінімалізм та чутливі та щирі тексти.
Проект  «La Boussole» вийшов на платформу Спільнокошт, де кожен українець матиме можливість допомогти молодому та перспективному журналу вийти в світ.
Одна ідея у руках та думках декількох людей перетворилась в унікальний проект, який на просторах нашої батьківщини один в своєму роді.

Завжди простіше творити, коли є підтримка з боку оточення, коли ти бачиш, що комусь це потрібно. https://biggggidea.com/project/871/ -перейшовши по цьому посиланню кожен бажаючий може допомогти команді ініціативних молодаків втілити в життя своє маленьке чудо. Талантам потрібно допомагати, а нездари проб'ються самі. 
Як на мене, то саме за такими ініціативними та креативними молодими людьми майбутнє. 

http://vk.com/laboussole







Комментариев нет:

Отправить комментарий